AnläggningsarbeteHantering-lyftFordon-lastbilarSkogTrädgård, grönområdeJordbruks
Startsida : Annonser : SchaktareLägg ut en annons   Mitt konto
  Underrubriker 

Schaktare

564 annonser av schaktare

Klicka på den underrubrik du vill ha:
 
 

 

De senaste annonserna av schaktare

Självgående skrapa Caterpillar 615C
Självgående skrapa Caterpillar 613C-II - 799 561 kr
Självgående skrapa Caterpillar 637E - 1 245 632 kr
Självgående skrapa Caterpillar 637E - 1 245 632 kr
Självgående skrapa Caterpillar 615C
Självgående skrapa Caterpillar 615C
Dragen skrapa John-Deere 1510C
Självgående skrapa Caterpillar 621F
Självgående skrapa Caterpillar 621B
Självgående skrapa John-Deere 762
Självgående skrapa Caterpillar 623G
Självgående skrapa Caterpillar 627F
Självgående skrapa Caterpillar 627F
Dragen skrapa Reynolds 17E10-5
Dragen skrapa Reynolds 17E10-5

 
 
Hitta andra kategorier för Entreprenadmaskiner :
 

Hitta andra fabrikat av begagnade schaktare
 

Schaktare

Idén med "skrapning" är att ta bort material genom att skrapa den tunna skikt snarare att gräva i dyppere vatten, med en spade. Den "svin eller skrapor drivs, inklusive byggandet av jernbanelinjenene under andra hälften av 18th århundre. Jern lakan drogs av hästar eller mulor. I 1920er "djur el" ersattes med bandtraktorer och skrapor drog skrapor, roterandeskrapa eller rullande skraper. De skrapning av den senaste generationen har studerats i slutet av 50-år att successivt ställa ut på marknaden under det senaste decenniet.

Olika typer

Denna utrustning kan skjutas med en bulldozer med en speciell kniv som kallas en "push" är vanligst. Det kan också vara självförsörjande strøm. Den laddning och urladdning på egen hand genom en kedja lyft .Denna typ av skrapan kallas "dras skrapa" . Den selvgånde skrapa hålla sig inom för att hämta materialer. Den tid som krävs för kvarstad är bara några sekunder.

Beskrivning

"Front Skrapan" är den första att laste. Det skjuts av en back skrapa som är tom.Når framför skrapan är laddad, höjer operatören facket och stäng däck. Tillbaka skrapan börjar ladda, asistert framsidan skrapen. Deretter dra den tillbaka kliar genom hennes hörn.

När skopan är fylld, de två delarna avgift för att hjälpa varandra och till utgrävningenså fort mulig. Når marken är stabil, de två delarna sticker ut från varandra, under körning, och är oberoende av utslippet.De sprida den och komma tillbaka till tomt.Så börjar det igen.

 
Schaktare
Schaktare
 

Självgående skrapa

Skrapan är en stor utstyr.Den kan gräva, transporter och tillämpa de delar av markeni hög hastighet (upp till 70km per timme). Det kan också vara farligt på grund av dess höga arbete hastighet i kombination med en mycket stor vikt (upp till 120 ton) som ger en hög treghet. Som nämnts ovan har skrapan används för att flytta material som utgör bakken. For ekonomiska orsakar skäl rekommenderas det att använda den på medellånga avstånd mellan 100 och 200 m . Denne maskin har en dieselmotor monterat på en traktor . Skrapan kan skjutas med en bulldozer när motorn inte är kraftfull nok att använda strippingen. Skrapan med två motorer är kjennt som "pull-push". Den här maskinen är utrustad med en sekund motorn monterad bak.Deretter pressar annanskrapa som kommer hjälp i gengäld (ömsesidigt bistånd).

Lyft skrapa

Skrapan verktyget rör sig och förbättra din dator och und vika användning av en traktor.

Skruva skrapa

Skruven är monterad i mitten av hinken att höja materialet bit för bit så den passar över bladet, som en skruv.

Drop-monteras skrapa

Denna enhet är ett oberoende organ monterade bakom en traktor.