Grävmaskiner

61 268 annnonser

Traktorgrävare
 • Tillbehör (14913)
 • Icke-midjestyrd traktorgrävare (2865)
 • Reservdel för traktorgrävare (213)
 • Midjestyrd traktorgrävare (89)
Se mer

Vajergrävare (868)

Vajergrävare

(76)
Backhoe

Muddringsutrustning (57)

Tillbehör för grävmaskin (14913)

Tillbehör för grävmaskin
 • Skopa (5720)
 • Band (3398)
 • Tillbehör - Annat (3120)
 • Hydraulisk hammare (1216)
Se mer

Reservdel för grävmaskin (10967)

Reservdel för grävmaskin

Grävmaskiner

Hur man driver mån en grävmaskin?

Reservdelar

Armen rör sig som en mänsklig arm med en handled och albue.Men gravmaskinar består av två hydrauliska cylindrar, en hink och en bom, som är den övre delen.

Den inre delen av en cylinder består av en cylinder med en stav inuti, och en kolv som är i slutet av sylindern. Oljan hjälper armen att röra sig och för att hålla volymen på samma nivå, annars kolven skulle falla till botten. Om du vill skapa en rörelse av en eller båda av armen, är oljan pumpas genom slutet av en kolv och tryckstång genom sylinderen. Nøyaktigheten kan snabbt ändras när du styra mängden olja som går genom ventilen. Inne i hytten, det detta kontrollerades.

Grävmaskiner

Grävmaskiner

Den grävmaskin motorn fungerar annorlunda som en bil motor. Den bilmotor får energi direkt från den, men det är olika för en grävmaskin.Utrustningen använder mycket kraft för att flytta gravmaskinen. Motorer skickar makten att flytta den: makt är hydrauliska.

Gungan hjälper begravning maskinen att slå.Den swing är en cirkel som består av flera delar: en yttre ras, innerring, kullager och en pinjon.Pinjonen paserrer längs inre ras, som inte rör sig, och den yttre loppet visar det det kommer att ske smidigt tack vare kullager.

Hytten är den tredje delen av en gravemaskin.Det är den övre gräns där där föraren sitter och kontroll.Sjåfjøren kan styra riktning och på samma gång, tack vare de två spakarna på sidorna och två på framsidan.

Fötterna består av två typer. Det kan vara försedd med hjul eller belter. Et hjulgrävare används endast på hardcourt, såsom betong eller grus. Et bälte begravning maskin har för mågan att köra på mindre stabila väg, som lera eller sand.Et grävmaskin på band kan användas på alla ytor, så det inte sjunka ner i jorda. Den kryper längs ett transportband mekanism.Dette utrustning kan bara fungera på plats och bör föredras.

Det finns flera marken engagerande bilagor:

Den gräva hink för att gräva lera, sten eller is, eller mjuk jord.

 • Stenen hink eller V-hink, en lastare skopa som ger energi besparing och produktivitet måste vunnit i vissa tillämpningar.
 • Den hardpan eller is hinkar, som städning hinkar bruten för mjuk eller väl lossnat material.
 • Skelettet hink, vilket möjliggör en mångsidig och portabel metod för att separera grövre och finare material .