Vanliga frågor

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Om du har specifika behov kontakta oss.

 • Om du har glömt ditt lösenord, klicka på linken "Glömt lösenordet?“ under kategorin mitt konto 

  Ange helt enkelt din e-postadress (den användsnär du har öppnat ditt Agriaffaires- eller Machineryzone-konto) för att återställa ditt lösenord

 • Tiden för den första publiceringen är på 8 veckor, denna tid kan skifta beroende i vilken kategori din annons kommer att publiceras. För att känna till den exakta tiden för publicering av din annons och för att förnya en publicering vid behov, gå till ditt konto i kategorin “mina annonser” och aktivera publiceringstiden efter ditt behov.

 • Du kan kontakta säljaren, fullständiga kontaktuppgifter är listade i "Kontakta säljaren" längst ner på varje annons, under egenskaper hos materialet.

  Endast säljaren kan ge dig information om varan till försäljning, Agriaffaires och MachineryZone är mellanhänder och inte säljare

  Om du regelbundet köper begagnad utrustning, rekommenderar vi att du skapar ett konto för att gratis dra nytta av alla de tjänster som erbjuds av Agriaffaires för att skydda dina annonser, e-postsignalering, etc.).

 • För att hitta ditt materiel på Agriaffaires eller MachineryZone, kan du :

  - Antingen välja en kategori via huvudmenyn och välja typ av materiel. Exempel : Traktorer / odlingstratkor - Grävmaskiner / Grävmaskin på band

  - Eller göra en fri sökning via sökmotorn  

  Du kan också skapa en sökvarning och få meddelanden  per e-meil så fort en annons som stämmer överens med din sökning har publicerats på sidan.

 • För att sätta in annons på sidan för Agriaffaires eller MachineryZone, så räcker det med att följa stegen genom att klicka på länken "Sätt in annons" i rutan högst upp.
  Du har redan ett konto :  koppla upp dig !
  Du har inget konto ännu, skapa konto genom några klick och sätt dina annonser on-line.

 • För att hitta ditt materiel på Agriaffaires eller MachineryZone, kan du :

  - Antingen välja en kategori via huvudmenyn och välja typ av materiel. Exempel : Traktorer / odlingstratkor - Grävmaskiner / Grävmaskin på band

  - Eller göra en fri sökning via sökmotorn  

  Du kan också skapa en sökvarning och få meddelanden  per e-meil så fort en annons som stämmer överens med din sökning har publicerats på sidan.

 • Önskar du att få ditt materiel levererat? Skicka iväg en förfrågan och få flera kostnadsförslag tack vare transporttjänsten.
  För att göra detta klicka på länken "Transporttjänst", skicka iväg ett erbjudande till våra samarbetspartners, du kommer att få kostnadsförslag via e-mejl anpassade efter din förfrågan.
  Är du transportör, är du specialiserad inom transport av materiel och önskar du vara referens inom vår transportservice? Kontakta oss per telefon på +33 1 60 87 11 60 eller per mejl med hjälp av vårt kontaktformulär.

 • Har du har hittat det önskade materialet och vill ta emot e-postmeddelanden? Genom att logga in på ditt konto, kan du ta bort eller ändra frekvensen för dina signaleringar. Logga in

 • Agriaffaires och Machineyzone, föreslår transport- och finansieringstjänster. Du får tillgång till dem direkt i annonsen genom att klicka på motsvarande länkar.
  Klicka här för att få mer information om våra erbjudanden och tjänster

 • Annonserna du sparade lagras i "Mina favoriter" högst upp. Du kan hitta dem vid framtida besök. Om annonsen inte längre är aktiv på webbplatsen, kommer den automatiskt att försvinna från ditt val.
  Varning: om du tar bort cookies från din dator, kommer du att förlora alla dina sparade annonser.

 • Du kan välja att inte publicera dina kontaktuppgifter i dina annonser (namn, adress och telefonnummer)
  För detta bocka för alternativet "dölj kontaktuppgifterna" när du matar in din annons. Visa kostnad och uppgifter om denna tjänst här
  För att kontakta dig, kan köparna använda svarsformuläret som är tillgängligt, där dina uppgifter inte är synliga.

 • Söker du aktivt materiel? Du har möjlighet att spara din sökning, och att skapa en meddelandeindikation för att direkt få nya annonser via e-mejl.

  Denna funktion är tillgänglig så fort ert konto är skapat. Efter att ha gjort klar en sökning med dina kriterier, kan du spara dom och skapa ett meddelandeindikation. Klicka helt enkelt på " "Registrera min sökning och skapa ett meddelandeindikation"  i menyn till vänster.

  Du kan välja hur mycket och hur ofta du vill ha meddelandeindikation : omedelbart, dagligen eller veckovis. Du kan hitta alla dina meddelandeindikation på i ditt konto i menyn "Mina sökningar, mina meddelanden" du kan närsomhelst ändra eller ta bort en meddelandeindikation.

 • Du kan hitta alla dina beställningar som pågår på ditt konto under kundrubriken Mina beställningar.

  Observera att beställningar som inte har validerats sparas i din historik i max. 15 dagar. 

 • Betalningen för din annons kommer att göras i slutet av inmatnigen.
  Det finns 3 betalningssätt:
  - Bankkort (säker betalning) publicering av annonsen inom 24 timmar, arbetsdag
  - Banköverföring (handläggningsavgift på 2 €) publicering av annonsen inom 24 timmar, arbetsdagen efter mottagandet av din betalning
  - Check (expeditionsavgift på 5 €) publicering av annonsen inom 24 timmar, arbetsdagen efter mottagandet av din check
  Din faktura finns online för din annons. Du får den via e-post och kan kontrollera den på ditt konto.

 • För att hitta dina fakturor, logga in på ditt konto och gå sedan direkt till dina fakturor i rullgardinsmenyn
  Du kan både konsultera dina fakturor och ladda ner dem i PDF-format. Våra fakturor är utställda med namnet som står på ditt kundkonto. Försäkra dig om att informationen är den du vill ha skriven på dina fakturor. 

 • Du har ett tekniskt problem på webbplatsen, ett visningsproblem, ett problem med att uppdatera din information:
  Töm först och främst cacheminnet i din webbläsare. Om problemet kvarstår: Kontakta oss

  Om du inte kan hitta en lämplig kategori för din utrustning, hitta listan över ämnen här
  eller kontakta oss för att föreslå en ny kategori.

 • Kontakta vår kundtjänst på nummer +33 (0)1 60 87 11 60
  Våra kontaktuppgifter finns här